Werkruimte huren

De Hamermolen is geheel exclusief of gedeeltelijk te huur voor uw bijzondere evenement en in het bijzonder geschikt voor meerdaagse ontdekkingstrajecten met bijbehorend gebruik van de hotelkamers.

De verschillende ruimtes, hotelkamers, restaurant en lounge, staan ten dienste van de inhoud en van wat er moet gebeuren.

Daarnaast zijn wij ervaren in het transformeren en inrichten van onze ruimtes tot het meest effectieve decor voor uw activiteit. Het is daarmee een plek voor iedereen die met ontwikkeling en innovatie bezig is, dan wel bij elkaar wil komen voor de benodigde inspiratie.

Voor trainers, directeuren, ondernemers, leiders, managers, organisatieadviseurs, verandermanagers… en alle teamleden met wie deze mensen werken.

Klik naar rechts voor een overzicht van de verschillende ruimtes.

 

De Verschillende ruimtes op een rijtje
De Droogzolder

Een ruim en licht uitzicht over het terrein, hoge hanenbalken, speelse, kleurrijke en originele inrichting van Marcel Wanders.

Uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten: van multidimensionele trainingen tot lezingen en brainstormsessies. Een lichte, warme ruimte, waarin ook een klein gezelschap zich heerlijk kan bewegen.

Capaciteit: 0 – 75 personen (kleine meetings met veel bewegingsruimte tot lezingen en presentaties in de maximale opstelling)

Faciliteiten: geluid, beamer, LED-verlichting, flip-overs, verduistering mogelijk

Prijsindicatie*: € 485 voor 2 dagdelen / € 299 voor een dagdeel (excl. btw en arrangement p.p.)

* neem contact met ons op voor een maatwerk aanbieding, ook in combinatie met andere ruimtes.

DeLoods

Voormalig industrieel loods, gerenoveerd tot “Loods” van mens en organisatie. De gouden muur daagt uit tot het streven naar goud voor de aanwezigen. Hoge hanenbalken, warme en tegelijk zakelijke inrichting met Gispen. Contact met buiten door de openslaande deuren en dakramen.

Uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten: van multidimensionele trainingen tot lezingen en brainstormsessies. Een warme ruimte, waarin ook een klein gezelschap zich prima kan bevinden.

Capaciteit: 2 – 75 personen (kleine meetings met veel bewegingsruimte tot lezingen en presentaties in de maximale opstelling)

Faciliteiten: geluid, beamer, LED-verlichting, flip-overs, verduistering mogelijk. Toiletten in het gebouw aanwezig.

Prijsindicatie*: € 485 voor 2 dagdelen / € 299 voor dagdeel (excl. btw en arrangement p.p.)

* neem contact met ons op voor een maatwerk aanbieding, ook in combinatie met andere ruimtes.