Prijzen

Al onze reserveringen vragen om maatwerk.

Bij de afzonderlijke ruimtes kunt u een indicatie vinden van de prijzen van de verschillende ruimtes afzonderlijk. Echter: uw werk is geen standaard. Wat u nodig heeft en op De Hamermolen kunt bereiken ook niet. Onze plek en onze dienstverlening is ook geen standaard. Daarom vragen wij u uw wensen en vragen door te geven, bekijken we de mogelijkheden en maken wij op maat een aanbieding voor u.

Ter info over de arrangementen: wij werken met arrangementen voor hele of halve dagen, met of zonder lunch. Prijsindicatie: een dagarrangement inclusief alles (onbeperkt verse koffie en thee, appels, vers bereide heerlijk gevarieerde lunch) is standaard € 39,95 per persoon (excl. BTW). Variaties daarop zijn mogelijk.

Mail ons op info@dehamermolen.nl en wij nemen contact met u op.

De Droogzolder

Een ruim en licht uitzicht over het terrein, hoge hanenbalken, speelse, kleurrijke en originele inrichting van Marcel Wanders.

Uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten: van multidimensionele trainingen tot lezingen en brainstormsessies. Een lichte, warme ruimte, waarin ook een klein gezelschap zich heerlijk kan bewegen.

Capaciteit: 0 – 75 personen (kleine meetings met veel bewegingsruimte tot lezingen en presentaties in de maximale opstelling)

Faciliteiten: geluid, beamer, LED-verlichting, flip-overs, verduistering mogelijk

Prijsindicatie*: € 485 voor 2 dagdelen / € 299 voor een dagdeel (excl. btw en arrangement p.p.)

De Loods

Voormalig industrieel monumentale garage, gerenoveerd tot “Loods” van mens en organisatie. De gouden muur daagt uit tot het streven naar goud voor de aanwezigen. Hoge hanenbalken, warme en tegelijk zakelijke inrichting met Gispen. Contact met buiten door de openslaande deuren en dakramen.

Uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten: van multidimensionele trainingen tot lezingen en brainstormsessies. Een warme ruimte, waarin ook een klein gezelschap zich prima kan bevinden.

Capaciteit: 2 – 75 personen (kleine meetings met veel bewegingsruimte tot lezingen en presentaties in de maximale opstelling)

Faciliteiten: geluid, beamer, LED-verlichting, flip-overs, verduistering mogelijk. Toiletten in het gebouw aanwezig.

Prijsindicatie*: € 485 voor 2 dagdelen / € 299 voor dagdeel (excl. btw en arrangement p.p.)

 

Het Lab

Voormalig ‘kantoor’, omgedoopt tot “Lab”: vanwege het heerlijke vrije uitzicht naar alle zijden. Licht en met gelegenheid tot ontspannen dialoog op de kleurrijke loungebanken of actieve workshop, kleine vergadering of coaching.  Bijzonder geschikt ook als break-out / subruimte bij uw grotere bijeenkomsten.

Capaciteit: 1 – 15 personen

Faciliteiten: lounge zit, tafel zit, flip-overs, verduistering mogelijk, plaatsen Smart TV mogelijk

Prijsindicatie*: € 345 voor 2 dagdelen / € 215 voor een dagdeel (excl. btw en arrangement p.p.)

 

De Bibliotheek

Geheel ontworpen door Piet Hein Eek, omsloten door boeken met oude en nieuwe wijsheid, kunst en inspiratie. Old time favourite voor veel van onze vaste gasten voor 1-op-1 coaching, brainstorm of overleg in klein gezelschap.  Ontspannen zit in de 4 fauteuils of aan 1 van de 8 de luxe stoelen aan de ovalen tafel. Bijzonder geschikt ook als break-out / subruimte bij uw grotere bijeenkomsten.

Capaciteit: 1 – 8 personen (voor break-out kunnen er 2 stoelen bij de ovalen tafel geplaatst.

Faciliteiten: lounge zit (4 fauteuils), tafel zit (met 8 stoelen), flip-overs, verduistering mogelijk, Smart TV aanwezig.

Prijsindicatie*: € 250 voor 2 dagdelen / € 155 voor een dagdeel (excl. btw en arrangement p.p.)

 

De Stuurhut

Boven in de Loods. Lekker op jezelf met coaching 1 op 1 of in kleine groep. Afstand en toch dichtbij. Licht en besloten. Met lage zit voor ontspannen gesprek of dialoog en tafel voor kleine meeting. Bijzonder geschikt ook als break-out / subruimte bij uw grotere bijeenkomsten.

Capaciteit: 1 – 6 personen

Faciliteiten: lounge zit, tafel zit, flip-over, verduistering mogelijk, plaatsen Smart TV mogelijk

Prijsindicatie*: € 145 per dag of  € 97,50 per dagdeel (excl. btw en arrangement p.p.)

De Lounge

Ontvangst van uw gasten, pauzes en voor korte break-outs tussendoor of als aparte ‘subruimte’ / break out bij uw exclusieve huur van de locatie. Ontspannen huiskamer gevoel in een prachtige panorama kamer. Open en gemakkelijk toegankelijk. Instrumenten, uitzicht, doorzicht en boeken ter inspiratie.

Capaciteit: 1 – 20 personen

Faciliteiten: op aanvraag, algemene ruimte, exclusief altijd in combinatie met exclusieve huur van gehele locatie of hoofdgebouw.

De Wasserij

De Wasserij is onze industrieel getinte restaurant, annex feestruimte, ontvangstruimte, workshopruimte. Kortom: een zeer lichte en sprankelende ruimte waar alles mogelijk is. De Wasserij is apart te boeken, afhankelijk van de andere boekingen en ook in combinatie met exclusief reserveren van het hoofdgebouw of de hele locatie. Een prachtige plek ook voor uw private dining of borrel na afloop van uw meeting.

Capaciteit: 1 – 125 personen

Faciliteiten: muziek- en geluidsinstallatie, Smart TV op aanvraag

Prijsindicatie: afhankelijk van het soort boeking, tijdstip en aantal personen is de Wasserij apart of als onderdeel van uw meeting te boeken. Alle prijzen hiervoor worden op maat afgegeven. Vraag gerust per email om een voorstel op basis van uw specificatie van doel en aard van uw aanvraag.

De Betonnen Tafel

De Hamermolen is niet compleet zonder de vermaarde Betonnen Tafel. Op elk moment van de dag een gewaardeerde plek…Van vroeg in de ochtend voor het oppeppende kopje vers gemalen en gezette koffie, in de middag met de verkwikkende thee en biologische sappen en aan het einde van de dag met de nodige hartige hapjes en drankje tot diep in de nacht om de betere gesprekken te voeren in geval van overnachting. Als onze Betonnen Tafel toch eens oren had. En juist daarom zo een vertrouwde plek. Niet apart te huur. Wel een wezenlijk onderdeel van ieders verblijf op De Hamermolen. Kijk naar de beelden voor een impressie…