Academie voor Meesterschap
Nieuw leiderschap en concrete resultaten in zakelijk en persoonlijk leven
De Doorbraak

De Doorbraak is hét programma, waarin zakelijk en persoonlijk leiderschap wordt gecreëerd. Al sinds 2003 op De Hamermolen gegeven en ruim 500 deelnemers die dit bijzondere traject hebben gevolgd. In dit unieke programma worden informatie, zienswijzen en inzichten geboden om direct concreet toe te passen. Hierdoor ontstaan heldere keuzes rondom leidinggeven, zakelijke initiatieven, loopbaan of besteding van uw tijd. Het programma daagt uit om over grenzen of kaders heen te kijken en vooral ook over te gaan tot actie. Nieuw leiderschap en concrete resultaten in zakelijk en persoonlijk leven is waar we ons hierin op richten.

Details

Coaching

Bij velen komt het voor dat er op een bepaald moment vraagstukken zich voordoen, die vragen om reflectie, een blik van buiten of een scherpe, heldere en ondubbelzinnige vraag, door 1 of meerdere persoonlijke diepgaande gesprekken.

Contact

Maatwerk

Hamermolenaren Nico Bezuur, Willy van der Wind, leveren vanuit de Academie maatwerk waar het gaat om de volgende soort trajecten in middelgrote tot grote organisaties:

Leiderschapsontwikkeling
Organisatieadvies en organisatieontwikkeling
Reorganisatie
Samenwerking
Communicatie
Cultuuromslag
Verandermanagement

Neem contact met mij op

“Rijkdom is niet de groei van je vermogen maar de beheersing van de geest” Brian Tracy
Bekijk hieronder de video's of lees de blogs en tips van de Hamermolenaar Sleep naar links met je muis voor meer blogs ...