Trainingen

Nieuw leiderschap en concrete resultaten in zakelijk en persoonlijk leven

In de Academie voor Meesterschap werken Bezuur en Van der Wind  vanuit een beproefde aanpak in meerdere programma’s.

Zij bogen zich op een brede ervaring en zeer specifieke expertise met veranderingsprocessen in het bedrijfsleven en de eigen bedrijven. De aanpak op zichzelf is al patroondoorbrekend. Persoonsgericht. Praktisch. Uitdagend, liefdevol en ondubbelzinnig. Aanpak van oorzaken in plaats van symptomen. Actiegericht. De vragen van de deelnemers komen aan de orde binnen het grote vastgestelde en beproefde kader. De trainers zijn uitnodigend én confronterend, vanuit een bijzondere man/vrouw samenwerking. Uitgesproken en genuanceerd. Maximaal betrokken bij iedere individuele deelnemer.

Er zijn meerdere programma’s die afgelopen jaren met succes zijn verzorgd en ook nu weer worden gegeven:

  • Escape Journey
  • De Doorbraak naar Meesterschap
  • Beautiful Mind
  • Deligthful Life
De Doorbraak

De Doorbraak is hét programma, waarin zakelijk en persoonlijk leiderschap wordt gecreëerd. Al sinds 2003 op De Hamermolen gegeven en ruim 500 deelnemers die dit bijzondere traject hebben gevolgd. In dit unieke programma worden informatie, zienswijzen en inzichten geboden om direct concreet toe te passen. Hierdoor ontstaan heldere keuzes rondom leidinggeven, zakelijke initiatieven, loopbaan of besteding van uw tijd. Het programma daagt uit om over grenzen of kaders heen te kijken en vooral ook over te gaan tot actie. Nieuw leiderschap en concrete resultaten in zakelijk en persoonlijk leven is waar we ons hierin op richten.

Details

Coaching

Bij velen komt het voor dat er op een bepaald moment vraagstukken zich voordoen, die vragen om reflectie, een blik van buiten of een scherpe, heldere en ondubbelzinnige vraag, door 1 of meerdere persoonlijke diepgaande gesprekken.

Maatwerk

Hamermolenaren Nico Bezuur, Willy van der Wind, leveren vanuit de Academie maatwerk waar het gaat om de volgende soort trajecten in middelgrote tot grote organisaties:

Leiderschapsontwikkeling
Organisatieadvies en organisatieontwikkeling
Reorganisatie
Samenwerking
Communicatie
Cultuuromslag
Verandermanagement

“Rijkdom is niet de groei van je vermogen maar de beheersing van de geest” Brian Tracy
Bekijk hieronder de video's of lees de blogs en tips van de Hamermolenaar! Sleep naar links met je muis voor meer blogs ...