Locatie

Exclusieve design toplocatie voor een bijzondere training of bijeenkomst

Het doel was het creëren van de ideale trainingslocatie: een thuisplek voor trainers, begeleiders van veranderingsprocessen en inspiratoren en alle deelnemers in hun trajecten. De Hamermolen is gerenoveerd door ervaren trainers op basis van hun kennis en visie van waaraan een ideale trainingslocatie moet voldoen. De ruimtes staan allen ten dienste van de inhoud voor het faciliteren van doelmatige bijeenkomsten. Het is daarmee een centrum voor iedereen die met ontwikkeling en innovatie bezig is, dan wel bij elkaar wil komen voor de benodigde inspiratie: trainers, directeuren, ondernemers, leiders, managers, organisatieadviseurs, verandermanagers… en alle teamleden met wie deze mensen werken.

 

Bron van innovatie, inspiratie en rust
Architectuur + interieur

Door een samenwerking van Erik Meulenbelt van Architectuurburo Naked Architecture, Gerrit Vos van Workshop of Wonders en Lot Sturm interieur is de combinatie van oud en nieuw gelukt. De kracht van de puurheid en de charme van de oorspronkelijkheid vormen een unieke verbinding. In de Droogzolder stoelen en lampen uit de Marcel Wanders tentoonstelling tijdens World Expo. De Bibliotheek is geheel ontworpen door Piet Hein Eek. De Loods, het Lab en de Stuurhut zijn ontwerpen van Bezuur en Van der Wind.

Lees meer onder Workshop of wonders

Onze keuken

Goede energie gevende voeding staat ten dienste van het doel van de dag. De meeste groepen zijn bezig met veranderingsprocessen. Daarvoor is helderheid en scherpte nodig. Vitaal eten en drinken ondersteunt daarbij. Wij doen daarom ons best u de beste verse, seizoensgebonden en duurzaam geteelde maaltijden, hapjes en drankjes te serveren.

De keuken van De Hamermolen is geliefd en geroemd vanwege de pure smaken, de veelal biologische producten en de originaliteit waarmee de maaltijden zijn bereid. In plaats van zoetigheid uit candy bars, zorgen wij graag voor een energieboost in de middag door een krachtige versgeperste groentesap.

De keuken van De Hamermolen is geliefd en geroemd door de gasten vanwege de pure smaken, de veelal biologische producten en de originaliteit waarmee maaltijden zijn bereid.

Lees en zie meer over onze keuken...

De omgeving

Het terugvinden van de verbinding met de natuur is essentieel om tot de rust voor vernieuwing te komen in onze hectische tijd. Gelegen in het Veluwse Sprengenlandschap biedt De Hamermolen een ideale plek voor ontspanning, inspiratie en zeker ook daadkracht. Een wandeling langs de beek naar de bron, het bos in, voor een goed gesprek of stilte en bezinning.

Maar ook het maximaal gebruik van ons eigen terrein, voor break out op terras of in het gras, een bijzondere activiteit of workshop, een vuurceremonie of sportieve prestatie. Een labyrint is in ontwikkeling…

"Een plek waar je terug wilt komen" (Sonja Mildner, ontwerpster)
"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd deed. Daar krijg je op de Hamermolen geen kans voor. De hele plek ademt inspiratie en creativiteit uit" (Rolf van Mierlo, trainer en fan van de Hamermolen)

De Hamermolenaren Nico & Willy zijn er als huismeester maar kunnen ook jouw trainer of coach zijn in de begeleiding van groeispurten van jou of je bedrijf. Ze zijn vaak aanwezig en vinden het leuk als je ze iets vraagt of kunnen een inspirerend verhaal vertellen tijdens je verblijf op De Hamermolen.

De Hamermolen is een plek voor nieuwe ontmoetingen en bijzondere ervaringen. Laat je alvast inspireren in onze galerij. Klik daarvoor op inspiratie of op galerij in het menu. In plaats van heel veel woorden laten we daar foto’s van veel van onze activiteiten zien.

Arrangement

Je kan onze mooie plek geheel of gedeeltelijk huren voor je eigen gebeurtenis.
 Dat varieert van training, workshops, vergaderingen en diverse bijeenkomsten tot meerdaags verblijf met gebruik van onze hotelkamers. Dat kan van heel vroeg tot heel laat en ook exclusief voor jouw gebeurtenis. Het moet natuurlijk wel bij ons passen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.