Locatie huren

Het doel was het creëren van de ideale trainingslocatie: een thuisplek voor trainers, begeleiders van veranderingsprocessen en inspiratoren en alle deelnemers in hun trajecten. De Hamermolen is gerenoveerd door ervaren trainers op basis van hun kennis en visie van waaraan een ideale trainingslocatie moet voldoen. De ruimtes staan allen ten dienste van de inhoud voor het faciliteren van doelmatige bijeenkomsten. Het is daarmee een centrum voor iedereen die met ontwikkeling en innovatie bezig is, dan wel bij elkaar wil komen voor de benodigde inspiratie: trainers, directeuren, ondernemers, leiders, managers, organisatieadviseurs, verandermanagers… en alle teamleden met wie deze mensen werken.

De Hamermolenaren Nico & Willy zijn er als huismeester maar kunnen ook jouw trainer of coach zijn in de begeleiding van groeispurten van jou of je bedrijf. Ze zijn vaak aanwezig en vinden het leuk als je ze iets vraagt of kunnen een inspirerend verhaal vertellen tijdens je verblijf op De Hamermolen.

De Hamermolen is een plek voor nieuwe ontmoetingen en bijzondere ervaringen. Laat je alvast inspireren in onze galerij. Klik daarvoor op inspiratie of op galerij in het menu. In plaats van heel veel woorden laten we daar foto’s van veel van onze activiteiten zien.

Je kunt onze mooie plek geheel of gedeeltelijk huren voor je eigen gebeurtenis.
 Dat varieert van training, workshops, vergaderingen en diverse bijeenkomsten tot meerdaags verblijf met gebruik van onze hotelkamers. Dat kan van heel vroeg tot heel laat en ook exclusief voor jouw gebeurtenis. Het moet natuurlijk wel bij ons passen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.