Leiderschapsretraite: Delightful Life

Een retraiteprogramma  voor authenticiteit, nieuw leiderschap, zingeving, met stilte, rust en bezinning.

Na 13 jaar in Zuid-Frankrijk, dit jaar de succesvolle Delightful Life op het eigen kuuroord voor ziel en zaligheid “De Hamermolen”.  Afgelopen 12 edities, waren we blij verrast dat ons allereerste beeld uit kwam: een programma waar mensen herhaaldelijk terugkomen voor een ‘reset. Om bij te tanken, te laten inspireren, op zoek naar verdere en diepere zingeving, voor de broodnodige ontspanning, voor stilte, doorbreken van patronen, rust en mooie gesprekken. Alles wat er is in deze mooie retraite week.

Omdat de eigen plek zich als Academie voor Meesterschap nu helemaal heeft doorontwikkeld tot prachtig retraite en stiltecentrum, gaan we het gewoon dichtbij in eigen land en vooral eigen plek doen. Zelfde formule, maar dan met alles wat ons hier ter beschikking staat, met nog meer mogelijkheden aan gebruik van unieke ruimtes voor unieke opbouw en ervaring.

Weg van de hectiek en toch niet zo heel erg ver weg van huis ga je je als weer helemaal vernieuwd & jong voelen. Met De Hamermolen als toneel voor een wonderlijke ervaring en hoognodige bezinning op de dagelijkse beslommeringen.

Te midden van  ongerepte natuur bestuderen we bevrijdende wijsheid en leg je je eigen ongereptheid bloot. Een unieke combinatie van ontladen en opladen, om daarna vanuit je authentieke kern leiding te geven aan processen, mensen en organisaties.

Dit jaar 2019 van dinsdag 3 september 19.30 uur tot zaterdag 7 september 16.30 uur. Degenen die zich eerder vrij kunnen maken, nodigen we graag uit op maandagavond 20.30 uur te arriveren voor het Early Bird programma en vast op eigen tempo in te stromen voor een mooi gebalanceerde start. De dinsdagochtend gaan we kleinschalig aan de slag met de eerste ‘Miracle Morning’ en in loop van de dag is er ruimte voor 1 op 1 gesprek met de trainers. De rest van de dag doe je je eigen voorbereiding of handel je je laatste klusjes af.

Zie hieronder een impressie van Delightful Life editie 2018.

Jaarlijkse boost voor body, mind & soul