Leiderschapsretraite: Delightful Life

Een retraiteprogramma in Zuid-Frankrijk voor authenticiteit, nieuw leiderschap, zingeving, met stilte, rust en bezinning.

We gaan dit jaar al weer voor de 12e keer. Ook nu weer zijn we verbaasd, verwonderd en dankbaar dat ons allereerste beeld uit komt: een programma waar mensen terugkomen. Om bij te tanken, te laten inspireren, op zoek naar verdere en diepere zingeving, voor de broodnodige ontspanning, voor stilte, doorbreken van patronen, rust en mooie gesprekken. Alles wat er is in deze mooie retraite week. Ook voor ons zelf.

Weg van de hectiek en toch niet zo heel erg ver weg van huis ga je je als een vorst in Frankrijk voelen. Het toneel voor een wonderlijke ervaring en hoognodige bezinning op de dagelijkse beslommeringen.

Het klooster bevindt zich in een prachtig gebied waar het buiten nog stil is, de lucht zuiver en waar bij iedere stap de geur opwolkt van tijm, lavendel en rozemarijn. Midden in deze ongerepte natuur bestuderen we bevrijdende wijsheid en leg je je eigen ongereptheid bloot.

Een unieke combinatie van ontladen en opladen, om daarna vanuit je authentieke kern leiding te geven aan processen, mensen en organisaties.

Dit jaar 2018 van 25 augustus tot 1 september op Le Mas Blanc in Frankrijk.

Jaarlijkse boost voor body, mind & soul