Een energetische smaakexplosie ten dienste van het doel van de dag

Op onze Hamermolen staat goede energie gevende voeding ten dienste van het doel van de dag. De meeste groepen zijn bij ons in huis bezig met veranderingsprocessen, daarvoor is helderheid en scherpte nodig. Vitaal eten en drinken ondersteunt daarbij.

Op de Hamermolen wordt gewerkt met producten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. Het uitgangspunt voor de ingrediënten van onze gerechten is dat deze veelal van biologische herkomst zijn, zonder kunstmatige toevoegingen en waarbij we zoveel mogelijk met regionale leveranciers werken. Zo is ons bijzondere Hamermolen brood op desembasis speciaal voor ons ontwikkeld door bakkerij Frentz uit Ugchelen. Thee en koffie zijn uiteraard fairtrade. Diverse biologische sapjes zijn onderdeel van ons assortiment. Onze verse eigengemaakte gember en muntthee zijn aan te raden.

Hartige hapjes bij de borrel kunnen worden besteld in diverse soorten en maten. Voor de avondmaaltijd kunt u in aansluiting op uw evenement bij ons terecht voor een fijn 3 gangen seizoens diner (vanaf 12 personen), een verrassend mediterraan tapas – of antipasta buffet of walking dinner (vanaf 20 personen). Mogelijk aangevuld met een goed glas van onze speciaal geselecteerde biologische huiswijn van Henri Bloem Apeldoorn.