De Hamermolenaren
Nico Bezuur

MIJn eerste vak tandarts koos ik op advies van mijn vader vanwege de zekerheid van een goed inkomen en vrijheid als zelfstandig ondernemer. Toen overleed mijn vader op mijn 21ste en heb ik besloten niet meer dan drie dagen vast te werken zodat ik mijn vrije tijd kon gebruiken om te experimenteren en spelen. In 1988 ben ik gepromoveerd op het onderzoek “The Early Recognition of Disorders”. De aankoop en ontwikkeling van de Hamermolen is in 2000 voortgekomen uit een droom om mensen bij een betere bewustzijn te brengen waardoor betere keuzes worden gemaakt en mooiere resultaten worden behaald. Resultaten die ertoe doen en die goed zijn voor de mens en zijn omgeving.

Daar hebben we Catan, School of Excellence, ontwikkeld en met een Masterclass in een 2 jarig traject vele praktijkeigenaren begeleid op hun pad van persoonlijk en zakelijk meesterschap. Daarnaast is de Academie voor Meesterschap voortgekomen uit de Bezuur & Van der Wind trainingen voor trainingen voor meesterschap. Trajecten waarin mensen zichzelf en hun pure talenten ontwikkelen van onbewust onbekwaam of bekwaam naar bewust en onbewust bekwaam.

´Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee omgaat. In ons laboratorium van perfectie de Hamermolen zorgen wij ervoor dat het gemiddelde heel hoog is, waardoor je dromen en verlangens jezelf ontstijgen en je talenten optimaal worden benut´.

Willy van der Wind

Organisatie- en veranderkundige. Complexiteit eenvoudig maken, impasses doorbreken en mensen aan zetten tot beweging om vanuit hun essentie te functioneren. Concreet, daadkrachtig en met de nodige relativering & humor. Ruim 20 jaar ervaring in maatwerk in uiteenlopende organisaties.

Bij de Academie voor Meesterschap: ontwikkelen van en experimenteren met het laboratorium, de dagelijkse leiding over de locatie, begeleiding van groepen rondom organisatieverandering, leiderschap & persoonlijke ontwikkeling .

Trainingen in open inschrijving: Doorbraak naar Meesterschap, Beautiful Mind, Leiderschapsretraite Delightful Life. Communicatie, Management of Change, Pimp je Team en Escape Journey . Coaching en mediation. Yoga & Vitaliteit.

‘Als niet nu, wanneer dan wel?´

Trainingen voor Meesterschap

Bezuur en Van der Wind werken vanuit een beproefde aanpak aan de individuele wensen in hun bijzondere meerdaagse traject Doorbraak naar Meesterschap. Zij bogen zich op een brede ervaring en zeer specifieke expertise met veranderingsprocessen in het bedrijfsleven en de eigen bedrijven. De aanpak op zichzelf is al patroondoorbrekend. Persoonsgericht. Praktisch. Uitdagend, liefdevol en ondubbelzinnig. Aanpak van oorzaken in plaats van symptomen. Actiegericht. Alle vragen van de deelnemers komen aan de orde binnen het grote vastgestelde en beproefde kader. De trainers zijn uitnodigend én confronterend, vanuit een bijzondere man/vrouw samenwerking. Uitgesproken en genuanceerd. Maximaal betrokken bij iedere individuele deelnemer. Voor meer informatie en aanmelden: www.bezuurenvanderwind.nl.