Een poort op de Hamermolen?

Een poort op de Hamermolen?

‘Wij hebben ook een nieuw hek bij ons huis’ zei een vriend van ons. Verbaasd keken wij hem aan. Dit is geen hek!!!! Het is een poort, een decorstuk van zeker drie meter hoog…je moet het gevoel krijgen dat je ergens doorheen moet. Een drempel als een ballon die je zelf vult met je angsten, begeerten en weerstanden. Het grijpt terug naar dat gevoel dat je kent als je buiten je comfortzone stapt. Daarvoor hebben we deze poort gemaakt voor iedereen die aan echte verandering komt werken op de Hamermolen. Tijdens onze eigen training de Escape Journey staat hij zelfs eerst dicht en krijg je vragen te beantwoorden voordat je binnenkomt… ‘Begrijp je het een beetje?’ Verward keek onze vriend ons aan na deze uitleg.

We zullen het nog wel wat vaker moeten uitleggen…

Wees welkom in 2018 op de Hamermolen. De poort staat open als u weer talenten wilt ontwikkelen, patronen gaat doorbreken of mooie nieuwe meesterlijke plannen komt smeden.

 

We zien er naar uit u weer te ontvangen en te verwonderen dit jaar

Vriendelijke groet

Nico Bezuur en Willy van der Wind
De Hamermolenaren
meer weten over Nico en Willy