Hamermolen-Talk

Wat velen nog niet weten: de eigenaren-trainers Nico Bezuur en Willy van der Wind zijn te boeken voor een ‘TED-talk’ intermezzo of kick-off inspiratie sessie tijdens het verblijf met uw groep. Even de neuzen een andere kant op, het brein in de stand van bewustwording, verfrissende nieuwe inzichten: gedachten en ideeen die het waard zijn gedeeld te worden in 20 minuten. Wat is het thema waar u aan werkt en wij verzorgen een passende of juist patroondoorbrekende sessie, waarin we echte, persoonlijke verhalen uit onze eigen (leer-) ervaringen verwerken. Voorbeeld thema’s:

  • Wat Agile kan leren van Semco
  • Wat je moet loslaten om out of the box te denken
  • De weg van Leiderschap naar Meesterschap
  • Wat humor en feedback met elkaar te maken hebben
  • Waarom perfectie perfect is
  • De enige 5 echte patroondoorbrekers
  • Waar je de ultieme successtrategie kunt vinden
  • Het geheugen schoonakkeren
  • Hoe van de ongeschreven regels een spel te maken