Van papier naar bevrijdende wijsheid

Op de Academie voor Meesterschap gebeurt iets bijzonders. Vroeger werden in de papierfabriek oude kleren tot pulp gehamerd en vermalen om prachtig papier te scheppen waarop bevrijdende wijsheid kon worden geschreven.

Nu nog steeds ontstaan hier de mooiste persoonlijke en zakelijke geschriften, nadat belemmeringen zijn getransformeerd tot bekrachtigende waarden.

De Hamermolenaren Nico Bezuur en Willy van der Wind geloven in inzicht, richting en resultaat. Hoe meer je ziet, hoe meer je ziet dat er is te zien.

De Academie maakt dan ook gebruik van de kracht van het stromende water van de beek uit het sprengenlandschap en gaat regelmatig op pad naar de bron, het ontstaan van de beek. De bron staat symbool voor de kern van de zaak.

De kristalheldere bron wijst naar nieuwe wegen vol inspiratie, innovatie en creativiteit echter herinnert ons aan zorgzaamheid voor mens en planeet.

Het doel was het creëren van de ideale trainingslocatie: een thuisplek voor onze eigen programma’s maar ook, waar van toepassing, om te delen met andere trainers, begeleiders van veranderingsprocessen, inspiratoren en alle deelnemers in hun trajecten.