Locatie huren

Het doel was het creëren van de ideale trainingslocatie: een thuisplek voor trainers, begeleiders van veranderingsprocessen en inspiratoren en alle deelnemers in hun trajecten. De Hamermolen is gerenoveerd door ervaren trainers op basis van hun kennis en visie van waaraan een ideale trainingslocatie moet voldoen. De ruimtes staan allen ten dienste van de inhoud voor het faciliteren van doelmatige bijeenkomsten. Het is daarmee een centrum voor iedereen die met ontwikkeling en innovatie bezig is, dan wel bij elkaar wil komen voor de benodigde inspiratie.

De Hamermolenaren Nico & Willy kunnen ook uw adviseur, trainer of coach zijn in de begeleiding van groeispurten van uzelf, uw team of uw bedrijf. Ze zijn vaak aanwezig en benaderbaar voor vragen of een inspirerend verhaal vertellen tijdens uw verblijf op De Hamermolen.

De Hamermolen is een plek voor nieuwe ontmoetingen en bijzondere ervaringen. Laat je alvast inspireren in onze galerij. Klik daarvoor op inspiratie of op galerij in het menu. In plaats van heel veel woorden laten we daar foto’s van veel van onze eigen activiteiten zien.

Je kunt onze mooie plek geheel of gedeeltelijk huren voor je eigen training, evenement, workshop, vergadering tot meerdaags verblijf met gebruik van de overnachtingsmogelijkheden. Dat kan van heel vroeg tot heel laat en ook exclusief voor jouw gebeurtenis. Het moet natuurlijk wel bij De Hamermolen passen.