Hamermolen Filmcyclus

Zo veel mooie films om te kijken, op te bezinnen en om over te praten. Daarom organiseren wij De Hamermolen filmcyclus met als motto: “Film op De Hamermolen, meer dan een film”

De filmavonden staat in het teken van inspiratie, samenzijn, ontmoeten en dialoog. Ons idee is om maandelijks (met uitsluiting van de zomermaanden) een inspirerende avond met film en gezelligheid te hebben met alleen maar leuke mensen.

De film
De films die we kiezen zijn films met een ‘verhaal’: dat betekent dat het bijzondere documentaires, originele speel- of biografische films kunnen zijn. Het zijn films die op zichzelf al leuk en inspirerend zijn om te zien en tegelijk aanzetten tot nadenken en dialoog.

De inleider
Elke filmavond wordt begeleid en geïntroduceerd door de begeleider van de avond. In de eerste instantie zijn dit Nico, Willy of Suzan. Aan het einde van de film is er gelegenheid tot dialoog en napraten bij de Betonnen Tafel.

De financiele bijdrage
De bijdrage voor deze avond is € 10,- contant. Dit is inclusief twee drankjes. Het is onze wens om het geld wat aan het einde van het seizoen overblijft te doneren aan een goed doel. Het liefst kiezen wij hiervoor een lokaal initiatief, hoe en wat beslissen we aan het einde van het seizoen middels een poll onder iedereen die is geweest.

Data
Kijk bij agenda voor actuele data.

Tijd 
19.30 uur Ontvangst met een drankje bij de Betonnen Tafel op De Hamermolen
19.45 uur Start inleiding en film in Droogzolder of Loods

Aanmelden
Wil je hier bij zijn? Meld je aan via email.