Willy van der Wind

Van oorsprong ben ik organisatie- en veranderkundige. Ik vind het leuk om complexiteit eenvoudig te maken, impasses te doorbreken en mensen aan zetten tot beweging om vanuit hun essentie te functioneren. Ik hou er van om concreet en daadkrachtig te zijn in mijn aanpak en coaching en vooral ook met de nodige relativering & humor. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in advies, coaching, interimmanagement en training in uiteenlopende organisaties.

Bij de Academie voor Meesterschap vind ik het super fijn om bezig te zijn met het ontwikkelen van en experimenteren in ons eigen “laboratorium”. Ik heb me de afgelopen 5 jaar ook bezig gehouden met de omslag van De Hamermolen naar de Academie door de verandering te begeleiden vanuit de dagelijkse leiding over de locatie. Daarnaast begeleidt ik nu steeds weer meer groepen en mensen rondom organisatieverandering, leiderschap & persoonlijke ontwikkeling .

Samen met Nico heb ik onze trainingen in open inschrijving (door-) ontwikkeld: de Doorbraak naar Meesterschap, Beautiful Mind en de slagroom op de taart de Leiderschapsretraite Delightful Life. Je zou mij wel een specialist op communicatie, organisatie- en perspectiefverandering kunnen noemen. Als je mij vraagt voor coaching en mediation ben ik eerlijk en direct. Ik combineer mijn leven en werk graag met yoga & wetenschap rondom vitaliteit.

‘Als niet nu, wanneer dan wel?´

Willy op LinkedIn