Happy Romance: relatieretraite

Al jaren bij gelukkig bij elkaar en nu op zoek naar meer. Maar hoe en wat?

Al jaren heel vertrouwd en gezellig bij elkaar, maar de spanning, lol, sprankeling en echte intimiteit is verdwenen. Scheiden is geen optie. Hoe verder?

Al jaren bij elkaar, maar de spanningen lopen te veel op. Er is van alles gebeurd. Je kunt de vinger er niet opleggen en er echt over praten blijkt telkens maar weer in dezelfde stokpaardjes of erger nog verwijten te eindigen. Eigenlijk praat je het liefst niet meer met elkaar over wat er wringt. Want je weet niet meer hoe het anders kan. Het is je echter ook te veel waard om zomaar de knuppel in het hoenderhok te gooien.

Herken je je in bovenstaande, dan is het tijd om eens te investeren in je relatie. Niet met mensen die het beter weten of voor jullie oplossen, maar met mensen die op basis van eigen ervaring en zoektocht hebben gevonden hoe je het juiste gesprek met elkaar kan gaan voeren. Die weten hoe je het gesprek met elkaar weer op gang brengt en durft te gaan uiten vanuit werkelijke verbinding.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden (vraag naar Nico of Willy). Dan kijken we wat het beste format is voor jullie om hiermee aan de slag te gaan. Effectief, betrouwbaar & liefdevol.