Een energetische smaakexplosie ten dienste van het doel van de dag

Op onze Hamermolen staat goede energie gevende voeding ten dienste van het doel van de dag. De meeste groepen zijn bij ons in huis bezig met veranderingsprocessen, daarvoor is helderheid en scherpte nodig. Vitaal eten en drinken ondersteunt daarbij.

Op De Hamermolen wordt gewerkt met producten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. Het uitgangspunt voor de ingrediënten van onze gerechten is dat deze vegetarisch en veelal van biologische herkomst zijn, zonder kunstmatige toevoegingen en waarbij we zoveel mogelijk met regionale leveranciers werken. Stoer brood, veelal gebaseerd op desem en spelt. Thee en koffie zijn uiteraard fairtrade. Diverse biologische sapjes zijn onderdeel van ons assortiment. Verse gember- en muntthee. 

Verse koffie van onze buren: de lokale ambachtelijke branderij “Blue’s“, uiteraard fair trade en organisch, zorgen zij elke week voor vers gebrande bonen.

Hartige hapjes bij de borrel kunnen worden besteld in diverse soorten en maten. Voor de avondmaaltijd kunt u in aansluiting op uw evenement bij ons terecht voor een fijn 3 gangen seizoens diner (vanaf 12 personen), een verrassend mediterraan tapas – of antipasta buffet of walking dinner (vanaf 20 personen). Mogelijk aangevuld met een goed glas van onze speciaal geselecteerde biologische huiswijn van Henri Bloem Apeldoorn.