Nico Bezuur

Mijn eerste vak tandarts koos ik op advies van mijn vader vanwege de zekerheid van een goed inkomen en vrijheid als zelfstandig ondernemer. Toen overleed mijn vader op mijn 21ste en heb ik besloten niet meer dan drie dagen vast te werken zodat ik mijn vrije tijd kon gebruiken om te experimenteren en spelen. In 1988 ben ik gepromoveerd op het onderzoek “The Early Recognition of Disorders”. De aankoop en ontwikkeling van de Hamermolen is in 2000 voortgekomen uit een droom om mensen bij een beter bewustzijn te brengen waardoor betere keuzes worden gemaakt en mooiere resultaten worden behaald. Resultaten die ertoe doen en die goed zijn voor de mens en zijn omgeving.

Daar hebben we Catan, School of Excellence, ontwikkeld en met een Masterclass in een 2 jarig traject vele praktijk en bedrijfseigenaren begeleid op hun pad van persoonlijk en zakelijk meesterschap. Daarnaast is de Academie voor Meesterschap voortgekomen uit de Bezuur & Van der Wind trainingen voor trainingen voor meesterschap. Trajecten waarin mensen zichzelf en hun pure talenten ontwikkelen van onbewust onbekwaam of bekwaam naar bewust en onbewust bekwaam. Ik zie mijzelf het liefst als gamechanger.

´Je bent het gemiddelde van de vijf mensen waar je het meest mee omgaat. In ons laboratorium van perfectie de Hamermolen zorgen wij ervoor dat het gemiddelde heel hoog is, waardoor je dromen en verlangens jezelf ontstijgen en je talenten optimaal worden benut´.

Nico op LinkedIn

Willy van der Wind

Van oorsprong ben ik organisatie- en veranderkundige. Ik vind het leuk om complexiteit eenvoudig te maken, impasses te doorbreken en mensen aan zetten tot beweging om vanuit hun essentie te functioneren. Ik hou er van om concreet en daadkrachtig te zijn in mijn aanpak en coaching en vooral ook met de nodige relativering & humor. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in advies, coaching, interimmanagement en training in uiteenlopende organisaties.

Bij de Academie voor Meesterschap vind ik het super fijn om bezig te zijn met het ontwikkelen van en experimenteren in ons eigen “laboratorium”. Ik heb me de afgelopen 5 jaar ook bezig gehouden met de omslag van De Hamermolen naar de Academie door de verandering te begeleiden vanuit de dagelijkse leiding over de locatie. Daarnaast begeleidt ik nu steeds weer meer groepen en mensen rondom organisatieverandering, leiderschap & persoonlijke ontwikkeling .

Samen met Nico heb ik onze trainingen in open inschrijving (door-) ontwikkeld: de Doorbraak naar Meesterschap, Beautiful Mind en de slagroom op de taart de Leiderschapsretraite Delightful Life. Je zou mij wel een specialist op communicatie, organisatie- en perspectiefverandering kunnen noemen. Als je mij vraagt voor coaching en mediation ben ik eerlijk en direct. Ik combineer mijn leven en werk graag met yoga & wetenschap rondom vitaliteit.

‘Als niet nu, wanneer dan wel?´

Willy op LinkedIn